Over dit springkasteel

Belangrijkste hoogtepunten

Het springkasteel genaamd de Stormbaan is een indrukwekkende attractie om te huren. Met een lengte van 13,5 meter is het een imposante verschijning die gegarandeerd voor veel plezier zorgt. Het bestaat uit twee delen die eenvoudig aan elkaar gelegd kunnen worden, waardoor het kasteel ook geschikt is om zelf te plaatsen. Het doel van de stormbaan is om zo snel mogelijk alle hindernissen te nemen, om vervolgens de muur op te klimmen en via de glijbaan de stormbaan te verlaten. Dit is een uitdagende opdracht waarbij snelheid en behendigheid centraal staan.

De hindernissen op de stormbaan zijn zeer divers en zorgen voor een spannende en uitdagende ervaring. Denk hierbij aan obstakels en tunnels. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op deze stormbaan. Het is een perfecte attractie voor een sportdag, buurtfeest, teambuilding of ander evenement waarbij plezier en competitie centraal staan. Het opzetten van de stormbaan is zeer eenvoudig. Door de twee delen aan elkaar te koppelen, creëer je een lang parcours waar deelnemers op hun eigen tempo kunnen rennen en klimmen. Het kasteel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Het is belangrijk om te controleren of er voldoende ruimte beschikbaar is om de stormbaan te plaatsen en dat de locatie gemakkelijk toegankelijk is voor de opbouw en afbraak van het kasteel.

Het huren van de stormbaan is een uitstekende manier om een evenement of feestje nog spannender en uitdagender te maken. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om zich te meten aan elkaar op het gebied van snelheid en behendigheid. Het is een geweldige manier om samen te werken en om de competitieve geest van mensen aan te wakkeren. De stormbaan is een investering in plezier en competitie, en zal gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Klanten Reviews

Plaats een beoording
Gelieve een naam of een nicknaam op te geven
Ziet er goed uit!
Relieve uw review op te geven
Ziet er goed uit!