Over dit springkasteel

Belangrijkste hoogtepunten

Betreed de wereld van verwondering en plezier met de Clownslide, een indrukwekkend springkasteel dat je hart sneller doet kloppen. Met zijn opvallende hoogte van 6,3 meter is dit geen gewone glijbaan. Klim naar de top en ervaar het gevoel van vrijheid terwijl je naar beneden glijdt, de wind in je haren en een glimlach op je gezicht. Het is een spannend avontuur dat geschikt is voor durfals en avonturiers van alle leeftijden. De Clownslide biedt eindeloos speelplezier en is perfect voor feestjes, evenementen en andere gelegenheden waarop je een sprankje magie en opwinding wilt toevoegen. Verzamel je vrienden en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met de Clownslide. Stap naar binnen en laat je verwonderen door de sensatie en vreugde die dit fantastische springkasteel te bieden heeft.

Andere Springkastelen die je misschien leuk vindt

Hindernisloop

Betreed de jungle van de Hindernisloop - het avontuurlijke springkasteel met obstakels en een opwindend ballenbad. Ideaal voor groepen en uitdagende races!

vanaf
100
/dag
Insecten Jungle

Beleef de magie van de Insecten Jungle! Klim over 3D-wormen, glijd van de glijbaan en ontdek de wereld van kriebelende diertjes. Huur nu en geef kinderen een unieke speelervaring!

vanaf
90
/dag
Oerwoud

Het Oerwoud Springkasteel brengt de wilde schoonheid van het oerwoud naar jouw evenement - een bron van plezier voor jonge avonturiers.

vanaf
135
/dag
Spiderman

Beleef een heldhaftig avontuur met Spiderman in dit coole springkasteel! Vol obstakels en uitdagingen, perfect voor jongens die dol zijn op superhelden en actie.

vanaf
140
/dag
Spook

Een reusachtig kasteel vol verrassingen en uitdagingen voor jonge avonturiers!

vanaf
295
/dag
Stormbaan

De Stormbaan biedt een 13,5 meter lang trajact waar men door verschillende hindernissen moet klimmen, om ter snelste door de stormloop.

vanaf
220
/dag

Klanten Reviews