Colofon

Colofon

Theam BVBA
springkastelen-dilsen.be Theam BVBA Kapelstraat 69 B-3650 Dilsen-Stokkem Limburg, BELGIE

Telefoon: +32 (0)89/65.85.82
Web: www.springkastelen-dilsen.be
E-Mail: info@springkastelen-dilsen.be

CEO: Theam BVBA
BTW-nummer: BE 0860.946.165

U kunt onze klantenservice voor vragen, klachten of bezwaren via het telefoonnummer +32 (0)89/65.85.82 of per e-mail info@springkastelen-dilsen.be bereiken.

Teamleden

Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten voor het succes van onze klanten. Onze teamleden zijn:

  • , eigenaar
  • , manager
  • Mitch Vanderlinden, webontwikkelaar, website

Disclaimer

De informatie waarover u via de website van springkastelen-dilsen.be kunt beschikken, is afkomstig uit vele bronnen, die niet alle onder controle van Theam BVBA staan. Theam BVBA is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites of andere informatie van derden waarover u kunt beschikken via de website van springkastelen-dilsen.be.

Auteursrecht

Alle informatie op de website van springkastelen-dilsen.be, zoals afbeeldingen, tekst, video- of audio-opnamen, vallen onder het auteursrecht van Theam BVBA en de informatieverschaffers. Bij Theam BVBA berust het auteursrecht en databankenrecht op de website en de afzonderlijke pagina's. Het Belgisch en internationaal geldend auteursrecht is van toepassing.

Persoonlijke gegevens

Voor informatie met betrekking tot het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens, verwijzen wij u door naar onze Privacy Policy.

Technische informatie

VDeze website is gebouwd op basis van Jekyll en wordt gehost door AWS. De gebruikte programmeertalen zijn HTML, CSS en JavaScript.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de beschikbare informatie op de site zo correct mogelijk is ten allen tijde. We behouden ons het recht om de inhoud van de site op elk moment te mogen corrigeren en wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aan de bezoekers van de site om de informatie op de website te controleren op een andere manier, waaronder door rechtstreeks met ons contact op te nemen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid (a) voor elke onjuistheid of nalatigheid met betrekking tot relevante informatie beschikbaar op de site, (b) voor schade ten gevolge van een wijziging van de informatie op de website veroorzaakt door mogelijk frauduleuze manipulatie van informatie door derden en (c) voor schade, direct of indirect, ongeacht oorzaak, oorsprong, aard en gevolg, veroorzaakt door iedereen met toegang tot de site of ten gevolge van de onmogelijkheid toegang tot de site te verkrijgen, evenals het gebruik van de site en/of krediet verleend aan enigerlei informatie direct of indirect behorend tot laatstgenoemde. De hier benoemde beperkte aansprakelijkheid geldt niet in geval van opzet of grove schuld van het bedrijf Theam BVBA en/of overlijden of persoonlijk letsel van een consument ten gevolge van een fout van het bedrijf Theam BVBA.