Over dit springkasteel

Belangrijkste hoogtepunten

Het Spook springkasteel is een indrukwekkend en uniek stuk speelgoed dat gegarandeerd een lach op het gezicht van elk kind zal toveren. Met een oppervlakte van 80m² is het kasteel groot genoeg voor alle vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen en avonturen te beleven. Het kasteel is niet alleen groot, maar ook prachtig vormgegeven met een ingang die lijkt op een muismond met een olifantenslurf en twee andere ingangen aan weerszijden.

Eenmaal binnen in het kasteel zul je je ogen uitkijken. Er zijn talloze obstakels en speeltoestellen, zoals pilaren en verschillende dieren, waaronder een olifant en een leeuw, waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Daarnaast is er ook een glijbaan en een huis waarin de kinderen kunnen spelen en zich kunnen terugtrekken.

Het Spook springkasteel is zeker niet geschikt voor elke tuin. Het is enorm groot en weegt zo'n 600 kilogram, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tuin groot genoeg is en dat er voldoende ruimte is om het kasteel te plaatsen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de plaats goed bereikbaar is, omdat het kasteel niet zomaar even verplaatst kan worden.

Al met al is het Spook springkasteel een geweldige optie voor ouders die een unieke en spannende manier zoeken om hun kinderen bezig te houden tijdens een feestje of een evenement. Het kasteel biedt talloze speelmogelijkheden en zal kinderen helpen om hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen. En het beste van alles is dat kinderen urenlang kunnen spelen en plezier hebben in het Spook springkasteel

Voordelen
  • Stormbaan
  • multiplay XL

Klanten Reviews

Plaats een beoording
Gelieve een naam of een nicknaam op te geven
Ziet er goed uit!
Relieve uw review op te geven
Ziet er goed uit!