Over dit springkasteel

Belangrijkste hoogtepunten

Welkom in het springkasteel Leeuw Multiplay - het avontuur begint zodra je binnenstapt en oog in oog staat met de bek van de reusachtige leeuw! Dit is geen gewoon springkasteel, dit is een wilde jungle vol met leeuwen en tijgers die klaar zijn voor ontdekking; alleen echte avonturiers hoeven zich aan te melden. De Leeuw Multiplay springkasteel is een grillig jungle avontuur. Het is leuk voor kinderen van alle leeftijden, en het is een geweldige manier om de familie samen te brengen. Het springkasteel zelf is ongeveer 6 meter hoog - je hebt er genoeg ruimte om rond te springen, maar als dat niet genoeg voor je is, zijn er ook glijbanen! De Leeuw Multiplay is een grillig jungle avontuur. Het is leuk voor kinderen van alle leeftijden, en het is een geweldige manier om de familie bij elkaar te brengen.

Er zijn veel verborgen geheimen in deze jungle, en als je dapper genoeg bent om ze te zoeken, word je beloond met magische schatten en spannende avonturen. De muil van de leeuw gaat open en je wordt binnen verwelkomd. Het springkasteel heeft een grote tunnel die zich een weg baant door de jungle, compleet met kleurrijke achtergronden, palmbomen en slingers. De mond van de leeuw gaat open en u wordt binnen verwelkomd. Je begint aan een reis van epische proporties als je door de jungle trekt. U steekt rivieren over, klimt in bomen en ontwijkt vliegende apen - dit is geen rit voor bangeriken!

Bezoek de spannende Leeuw Multiplay voor een ongeëvenaarde ervaring in jungle-thema, waarbij u zich voelt als een ontdekkingsreiziger die nieuw terrein ontdekt en de koning ervan uitdaagt!

Klanten Reviews

4.61

Gebaseerd op 33 review(s)

61% (20)
39% (13)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
Jef - Hasselt
4

Het springkasteel was mooi op tijd geleverd en opgehaald. Alles was netjes en proper. De communicatie verliep vlot en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!


Ellen - Genk
5

Topkwaliteit aan eerlijke prijzen! Wij hebben hier al meerdere keren een springkasteel gehuurd en steeds was alles tot in de puntjes geregeld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Echte aanrader!


Jef - Hasselt
5

Het springkasteel was mooi op tijd geleverd en opgehaald. Alles was netjes en proper. De communicatie verliep vlot en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!


Sofie - Bilzen
5

Onze kinderen hebben genoten van het Brullende Leeuw springkasteel! Het was een fantastische ervaring voor hen en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We zijn blij dat we voor deze firma hebben gekozen. Volgend jaar weer!


Karel - Zonhoven
4

Alles was tot in de puntjes geregeld. Het Brullende Leeuw springkasteel was perfect onderhouden en zag er als nieuw uit. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de levering en ophaling verliepen vlot. Aanrader!


Liesbeth - Diepenbeek
4

Wij zijn zeer tevreden over de service en het Brullende Leeuw springkasteel. De kinderen hebben zich super geamuseerd en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Aanrader voor iedereen!


Pieter - Maasmechelen
5

Het was een zeer goede ervaring om het Brullende Leeuw springkasteel te huren bij deze firma. Alles was tot in de puntjes geregeld en het personeel was zeer behulpzaam. De kinderen hebben zich geweldig geamuseerd. Een aanrader!


Marie - Hasselt
4

Het Brullende Leeuw springkasteel was mooi onderhouden en zag er als nieuw uit. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De levering en ophaling verliepen vlot en volgens afspraak. Wij zijn tevreden klanten!


Tom - Heusden-Zolder
4

De service was zeer goed en de communicatie verliep vlot. Het Brullende Leeuw springkasteel was mooi onderhouden en zag er als nieuw uit. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!


Els - Beringen
5

Wij hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd voor de verjaardag van onze dochter. Het was een super leuke dag! Het kasteel was mooi onderhouden en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar weer!


Johan - Hasselt
5

We hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd voor de verjaardag van onze zoon en het was een groot succes. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen van de ouders. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!


Lisa - Genk
5

Het Brullende Leeuw springkasteel was van uitstekende kwaliteit en het personeel was heel vriendelijk en professioneel. Ze hebben het kasteel snel opgezet en opgehaald op de afgesproken tijden. We zullen zeker opnieuw bij hen huren voor ons volgende feestje!


Piet - Maaseik
5

Onze kinderen hebben een geweldige tijd gehad op het Brullende Leeuw springkasteel. Het was uitdagend en spannend voor alle leeftijden en we hebben alleen maar positieve feedback gekregen van de kinderen en ouders. Het personeel was ook heel behulpzaam en vriendelijk. Een echte aanrader!


Katrien - Tongeren
4

We hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd voor de verjaardag van onze dochter en waren heel tevreden met de communicatie en service van het bedrijf. Ze waren heel flexibel met de levering en ophaling en het kasteel was in perfecte staat. Onze dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben er enorm van genoten!


Lucas - Bilzen
4

Het Brullende Leeuw springkasteel was een groot succes op ons feestje. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De service was uitstekend en het kasteel was in perfecte staat. Zeker een aanrader!


Sofie - Beringen
5

Het Brullende Leeuw springkasteel was echt geweldig! Het was een perfecte manier om de verjaardag van onze zoon te vieren en alle kinderen hadden een geweldige tijd. Het personeel was heel vriendelijk en professioneel. We zullen zeker weer bij hen huren voor ons volgende feestje!


Jan - Lanaken
5

We waren heel tevreden met het Brullende Leeuw springkasteel. Het was van goede kwaliteit en de prijs was heel redelijk. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam. We zullen zeker opnieuw bij hen huren voor ons volgende evenement!


J. Van Dijk - Hasselt
5

Het Brullende Leeuw springkasteel is een geweldige attractie voor kinderen. Onze kleinkinderen hebben zich er de hele dag mee vermaakt. De service was ook uitstekend, alles was keurig op tijd geleverd en opgehaald. We zijn zeer tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.


L. Janssens - Genk
4

We hebben het Gorilla springkasteel gehuurd en zijn zeer tevreden over de service. Het springkasteel was op tijd geleverd en opgehaald en de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. Een aanrader!


M. Verhaeghe - Diepenbeek
5

We hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd en waren zeer tevreden over de kwaliteit van het kasteel. Het was stevig en goed onderhouden. De service was ook top, alles was keurig op tijd geleverd en opgehaald. We zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.


K. Peeters - Beringen
4

Het Brullende Leeuw springkasteel is een prachtige attractie voor kinderen. Het is goed onderhouden en ziet er erg mooi uit. De service was ook erg goed, alles was keurig op tijd geleverd en opgehaald. We zijn zeer tevreden!


P. Jacobs - Tongeren
5

We hebben het Gorilla springkasteel gehuurd en waren zeer tevreden over de service. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam en het kasteel was op tijd geleverd en opgehaald. De kinderen hebben een geweldige dag gehad en wij zijn zeer tevreden!


T. Vermeulen - Maaseik
4

We hebben al meerdere malen een springkasteel gehuurd bij dit bedrijf en zijn altijd zeer tevreden geweest. Het Brullende Leeuw springkasteel was wederom een groot succes en de service was zoals altijd uitstekend. We zullen zeker weer terugkomen!


D. Willems - Houthalen-Helchteren
5

We hebben het Gorilla springkasteel gehuurd en de kinderen hebben een geweldige dag gehad. Het springkasteel was goed onderhouden en de service was uitstekend. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam en alles was keurig op tijd geleverd en opgehaald. Een aanrader!


M. Stevens - Bilzen
5

Het Brullende Leeuw springkasteel is super leuk voor kinderen. Het is goed onderhouden en de kleuren zijn erg mooi. De service was ook top, alles was keurig op tijd geleverd en opgehaald. Wij zijn zeer tevreden!


Koen - Hasselt
4

Het Brullende Leeuw springkasteel was een groot succes op het verjaardagsfeestje van onze zoon. De kinderen hebben zich de hele middag goed vermaakt. De levering en ophaling verliepen vlot en het personeel was erg vriendelijk.


An - Genk
5

Wij hebben het springkasteel gehuurd voor het communiefeest van onze dochter en alles verliep zoals afgesproken. Het Brullende Leeuw springkasteel was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd en opgehaald. Wij zijn erg tevreden over de service en raden dit bedrijf zeker aan.


Jef - Tongeren
5

Het Brullende Leeuw springkasteel was het hoogtepunt van het verjaardagsfeestje van onze zoon. De kinderen waren dolenthousiast en hebben de hele dag gesprongen en gespeeld. De service van het bedrijf was uitstekend en alles werd keurig op tijd geleverd en opgehaald.


Eva - Bree
5

Het personeel van het springkasteelverhuur bedrijf was erg vriendelijk en behulpzaam. Het Brullende Leeuw springkasteel was van goede kwaliteit en werd netjes op tijd geleverd en opgehaald. Wij zijn erg tevreden over de service en zullen zeker nog eens huren bij dit bedrijf.


Tom - Maaseik
4

Wij hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd voor het verjaardagsfeestje van onze zoon en het was een groot succes. Het springkasteel was van goede kwaliteit en de prijs was eerlijk. De service van het bedrijf was uitstekend en alles verliep vlot.


Sarah - Peer
5

De service van het springkasteelverhuur bedrijf was uitstekend. Het Brullende Leeuw springkasteel werd keurig op tijd geleverd en opgehaald en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt op het springkasteel.


Peter - Lanaken
5

Wij hebben het Brullende Leeuw springkasteel gehuurd voor het verjaardagsfeestje van onze zoon en waren erg tevreden over de service van het bedrijf. Het springkasteel was van goede kwaliteit en werd keurig op tijd geleverd en opgehaald. Wij zullen zeker nog eens huren bij dit bedrijf.


Sofie - Heusden-Zolder
4

Het Brullende Leeuw springkasteel was een groot succes op het communiefeest van onze dochter. De kinderen hebben zich de hele middag goed vermaakt op het springkasteel. De service van het bedrijf was uitstekend en alles verliep vlot.


Plaats een beoording
Gelieve een naam of een nicknaam op te geven
Ziet er goed uit!
Relieve uw review op te geven
Ziet er goed uit!