Over dit springkasteel

Belangrijkste hoogtepunten

De Hindernisloop is een onweerstaanbaar springkasteel dat zowel jong als oud weet te bekoren, vooral dankzij het uitdagende ballenbad. Met een indrukwekkende lengte van 6 meter biedt dit speelparadijs volop mogelijkheden voor avontuur en plezier. Dit is dé kans om te ontdekken wie van jullie de snelste, sterkste, dapperste en stoerste is.

Bij de Hindernisloop waan je je in een bruisende jungle, waar je je als een vrolijk aapje door alle obstakels kunt manoeuvreren. Op de zijkant staan de verschillende dieren al te popelen om mee te spelen. Misschien ziet de tijger wel een smakelijke hap in een van jullie om tijdens de lunch mee te spelen, of misschien ziet hij een leuk speelkameraadje in jou. Terwijl de aap misschien denkt dat hij voor één keer niet zelf de aap uit hoeft te hangen. En wat betreft de olifant, zou die ook in het kasteel passen? Laten we hopen dat er geen muizen in zitten, anders zou het kasteel wel eens te klein kunnen zijn.

Wat we wel zeker weten, is dat met dit zes meter lange springkasteel urenlang speelplezier gegarandeerd is. Bovendien is het ideaal voor grotere groepen kinderen. Durf jij als eerste van de glijbaan recht het ballenbad in te duiken? Test je vaardigheden, trotseer de hindernissen en beleef een onvergetelijk avontuur in de Hindernisloop!

Voordelen
  • Springkastelen worden steeds geinspecteerd op veiligheid
  • Hindernisbaan
  • Opwindend ballenbad

Andere Springkastelen die je misschien leuk vindt

Leeuw Multiplay

Ontdek de verborgen schatten van de Leeuw Multiplay - een jungle-avontuur dat je meeneemt op een spannende reis door kleurrijke landschappen en geheime paden.

vanaf
115
/dag
Dino Multiplay

Dino Multiplay - Betreed de wereld van de dino's en beleef een avontuur vol spanning en plezier!

vanaf
130
/dag
gorilla 1
gorilla 2
gorilla 3
Gorilla

Betreed de wilde jungle van het Gorilla springkasteel en ontdek een uitdagend avontuur vol met geheime paden en verborgen schatten. Nodig je vrienden uit en beleef de ultieme jungle-ervaring!

vanaf
115
/dag
Oerwoud

Het Oerwoud Springkasteel brengt de wilde schoonheid van het oerwoud naar jouw evenement - een bron van plezier voor jonge avonturiers.

vanaf
135
/dag
Spiderman

Beleef een heldhaftig avontuur met Spiderman in dit coole springkasteel! Vol obstakels en uitdagingen, perfect voor jongens die dol zijn op superhelden en actie.

vanaf
140
/dag
Sultans Castle

Betreed de middeleeuwse wereld van de Sultans Castle - een rijkelijk versierd springkasteel met hoge torens en stenenmuren. Beleef stoere avonturen en glijd van de glijbaan!

vanaf
105
/dag

Klanten Reviews

5.0

Gebaseerd op 3 review(s)

100% (3)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
Lars - Dilsen
5

We hebben dit grote springkasteel gehuurd omdat voor een evenement dat we met onze VZW georganizeerd hebben. We hebben de kinderen een geweldige tijd laten zien, samen met de rand annimatie dat we er nog bij hadden was deze dag een perfect


Quentin - Sint-Truiden
5

De kinderen hebben de hele dag gesprongen, en 's avonds waren ze allemaal uitgeteld. Prima dag


Brenda Smeets - Elen
5

Vriendelijk van begin tot einde! Tot de volgende!