Klantbeoordelingen

S. - Tongeren
- Spook
Zeer tevreden
Lars - Dilsen
- Hindernisloop
We hebben dit grote springkasteel gehuurd omdat voor een evenement dat we met onze VZW georganizeerd hebben. We hebben de kinderen een geweldige tijd laten zien, samen met de rand annimatie dat we er nog bij hadden was deze dag een perfect
Lindy Heuten - Herk-de-Stad
- Huisje
Nadat we alles over telefoon geregeld hebben, hebben we het op springkasteel enkele weken later kunnen ophalen, op de juiste tijd. Ze stonden paraat we hebben niet lang moeten wachten, inladen en klaar!
Tina Visser - Maasmechelen
- Mini
Dit kleine springkasteel was perfect voor het verjaardags feestje! Proper, geweldige kwaliteit en zeer goed prijs

Groetjes
Tina
Ellen - Elen
- Pink Clown
Het was een gewedlige dag voor de kids, ze hebben zich kostelijk geamuseerd, alles is prima verlopen. Zeker een aanrader. Dank u dat u deze speciale dag nog spectialer heeft kunnen maken
Lisa Devries - Lanaken
- Oerwoud
Onze zoon en dochter hebben hun lentefeest al springed ingezet met dit kasteel, met het vriendjes hebben ze zich kostelijk geamuzeerd!

Dank u wel voor de geweldige service!
Lisa
Nadine - Tongeren
- Pipo
At een plezier op het verjaardagsfeest met pippo de clown, we zijn zeer blij dat we dit springkasteel gehuurd hebben!
T. Wilkens - Opglabbeek
- Happy Clown
Wij waren vrij laat met het reserveren van een springkasteel, we hadden op verschillende plaasten gebeld, gelukkig hebben we toch nog een springkasteel kunen huren voor ons evenement.

Uitstekende service!
Thomas Wouters - Diepenbeek
- Sultans Castle
We hebben een springkasteel van springkastelen-dilsen gehuurd voor onze zoon zijn 4de verjaardag. Ze waren heel snel met antwoorden op onze vragen en hebben ons goed gehoplen met het uitzoeken van het springkasteel. Geen problemen en correcte afhandeling.

Ik huur zeker opniew bij hun!

Thomas
Gielen - Kinrooi
- Spook
Pefecte afhandeling door springkastelen-dilsen, we hadden dit springkasteel gehuurd voor ons bedrijfs feest het paste perfect in onze grote fabrieks hal.

De kinderen van onze werknemers hebben zich kostelijk geamuzeerd!
Benny Frank
- Pipo
Eline en Anais
- Multi Marino
We waren aan de late kant met het huren van een springkasteel. We kwamen de advertentie tegen en hebben direct getelefoneerd!

Dank u!
Véronique Jacobs - Sint-Truiden
- Girl Power
De kinderen hadden een superleuke dag beleefd, mijn dochter had een geslaagt communifeest mede dankzij jullie goede service en een tof springkasteel. Achter twee jaar weet ik waar ik moet zijn voor mijn zoontje, en ik heb al iets op het oog!
Lianne Desmet - Maaseik
- Aladin
Lastminute moeten we nog een springkasteel zoeken, dat was helemaal niet simpel. We hebben verschillende zaken gebeld maar helaas we waren aan de late kant.

Tenslotte zijn we bij springkastelen-dilsen uitgekomen, en ze hebben ons super verder geholpen met dit springkasteel! Geweldige service moet ik zeggen!

Ik huur zeker opnieuw bij hun, maar deze keer reserveer ik op tijd :D

Lianne
Sacha - Meeuwen-Gruitrode
- Bunny
Geweldig meer kan ik niet zeggen! Alles was in orde!

31-45 van 79