Klantbeoordelingen

Jason - Molenbeersel
- Aladin
We hebben bij het afhalen van het springkasteel alle nodige informatie ontvangen die we nodig hadden om het op te zetten. Het springkasteel was proper en in een uitstekende staat! Het was een super dag voor onze kinderen
Anna Curvers - Dilsen
- Multi Marino
Bedankt voor dit springkasteel. Alles is soepel verlopen het springkasteel was een grote hit. De kinderen hadden zoveel plezier.

Ik kan deze dienst zeker verder aanbevelen! het was geweldig.

Nogmaals bedankt
Anna Curvers
Judith - Zonhoven
- Multi Marino
Vriendelijke begroeting, eenvoudig reserveren via de telefoon, alles tip top
Paul Korsten - Gellik
- Girl Power
Prima dienst verlening van begin tot einde. We zijn zeer goed begeleid in onze keuze. We kiezen zeker opnieuw voor springkastelen-dilsen!
G. Daemen - Diepenbeek
- Aap 3D
Zeer mooi springkussen en service, alles was top geregeld.

Groeten
Gracia
Eliz Ozgur - Maasmechelen
- Aladin
Onze dochter is 6 jaar geworden, met dit springkasteeltje hebben we haar super verrast!

Dank u !
Chantal - Maasmechelen
- Bunny
Uitstekende service bij het huren, we waren nog niet zeker welk springkasteel we voor onze dochter zouden kiezen. Maar een telefoontje naar hun heeft het heel snel opgelost!

Prima sprinkasteel
A. Sienders - Molenbeersel
- Clown Multiplay
Ons verjaardagsfeestje was een knaller, geen problemen gehad met het opzetten van het springkasteel, een echte aanrader!
Sofia - Peer
- Circus
Ruzenleuk springkasteel en super vriendelijk! We komen zeker terug voor Ben's volgend verjaardags feestje!
Marion Vliegen - Opoeteren
- Bunny
Onze vrienden hebben ons springkastelen-dilsen aangeraden omdat ze een uitstekende ervaring beleefd hebben. We hebben dan ook niet verder gezocht naar een andere aanbieder, en direct hun opgebeld. En gelijk hebben ze, ze hebben een prefect inschatting kunnen maken welk springkasteel bij ons zou passen. Alles is vlot verlopen! Springplezier gegarandeerd bij springkastelen-dilsen.be
Sarah - As
- Alien
Onze zoon van 8 wilde zo graag een springkasteel voor zijn verjaardag, we konden gewoon niet nee zeggen.

De afhaling is heel soepel verlopen en de instructies waren zeer duidelijk. We hadden een grote familie BBQ wat altijd wat problemen met zich mee brengt wanneer de kinderen er rond of te dicht bij staan. Maar met het springkasteel was dit geen probleem ze hebben zich kostelijk geamuseerd.

En voor ons hebben we een vredige nacht gehad!

Tot volgen jaar, Sarah
Senne - Maaseik
- Zoo
Heel simpel hebben we het springkasteel kunnen hurnen, we hebben het op de afgesproken dag afgehaald, maar helaas mocht het weer niet baten en heben onze kinderen maar een beetje van het springkasteel kunnen genieten.

Volgende keer meer geluk
Jelle Peeters - Genk
- Sealife
Eenvoudig telefoontje meer was niet nodig voor om te reserveren!
Jeff Bogaerts - Genk
- Grote Beer
Ik wil jullie bedanken voor dit geweldig springkasteel, het was een absolute topper voor ons event afgelopen Maandag. It was een plezier samen te werken en ik zal zeker verder contact met jullie opnemen in de toekomst.

Ik wens jullie een geweldige week toe
Jeff Bogaerts
B. Verstegen - Opoeteren
- Krokodilmultiplay
We hadden een zeer groot feestje gepland met 20 kinderen. We kozen voor een grooter variant van springkasteel zodat de kinderen niet op hun buurt moesten wachten. Iedereen heeft genoten! Een dag om niet te vergeten

1-15 van 79